top of page

Styling projectbasis

Vind jij dat het tijd is voor een andere look in jouw huis? Of heb je een nieuwe woning en weet je niet waar je moet beginnen?  

 

Ted Interior denkt graag met je mee! Wij hebben hiervoor twee verschillende pakketten:

 

1.     Afstyling/Home Make-over by Ted

2.     Compleet interieur by Ted

 

Afstyling/Home make-over By Ted gaan wij als volgt van start. Wij vragen om foto’s en filmpjes van de ruimte op te sturen. Ook mag je inspiratiebeelden meesturen. Op basis van foto’s van het huidige interieur, zorgen wij dat de juiste spullen worden meegenomen. Met kleine details maken wij jouw huis weer als nieuw.

 

Als je kiest voor een compleet interieur By Ted werken wij zo: 

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek (hier zitten geen kosten aan verbonden). In dit gesprek geven wij jouw professioneel advies, bespreken wij jouw wensen, nemen we de woning door en laten wij onze collectie zien die bij jou past, bekijken wij inspiratiebeelden en nemen we het beschikbare budget door. Hierna gaan wij aan de slag met een moodboard, staaltjes en materialen. Deze zullen wij samen bespreken en waar nodig passen wij deze nog iets aan. Hierna gaat het echt beginnen. Indien mogelijk wordt er prijsindicatie afgegeven en de levertijd besproken. 

 

Investering voor beide pakketten (€50,- per uur incl. btw):

  • Afstyling/Home Make-over by Ted 

Bij de afstyling kan je uitgaan van 2 uur voorbereidingen en 2 uur op locatie. 

  • Compleet interieur by Ted

Bij het complete interieur zullen wij langer bezig zijn met onze voorbereidingen. 

 

De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Rotterdam zijn gratis. Buiten een straal van 30 km rekenen wij een reistijdvergoeding van 0,30 cent per km.

 

Ben jij ook geïnteresseerd? Stuur ons dan gerust een e-mail: info@tedinterior.nl

bottom of page